Finalni trening za Garmin tek 10 km

12.10.2019 / Koseški bajer (Ljubljana)

Vabljeni na finalni trening za Garmin tek 10 km#GARMINRUNSERIES

V soboto, 12. oktobra, vas prisrčno vabimo na FINALNI TRENING za Garmin tek 10 km na Volkswagen 24. Ljubljanskem maratonu. To je zadnji skupinski trening. Dobrodošli vsi tekači in juniorji!

Trening je v prvi vrsti namenjen za tekače, ki ste prijavljeni na Garmin tek 10 km razdaljo na Volkswagen Ljubljanskem maratonu. Skupaj z našimi trenerji s projekta Priprave bomo izvedli tekaški del treninga, kot tudi vaje za pravilno raztezanje in krepitev pomembnih mišic za lažji in udobnejši tek.

Dobimo se ob 8.00 uri zjutraj na Koseškem bajerju v tekaški bazi Kačji pastir. Od tam bomo šli najprej na skupinsko fotografijo potem pa naprej na tekaško popotovanje. Dogodek je brezplačen in odprt za prijavljene tekače na Volkswagen 24. Ljubljanski maraton.

BREZPLAČNO ♥ za najmlajše
Športna animacija za otroke 6-12 let, Priprave Junior by GARMIN SLOVENIJA med 8.00 in 9.30 uro. Animator v vsakem primeru počaka, da se vrnete s teka. Vsi otroci dobijo majčko Priprave JUNIOR by Garmin. Podelili bomo eno atraktivno zapestnico Garmin vivofit jr. Otroci naj bodo oblečeni in obuti v športno opremo, s seboj naj imajo bidon vode. V primeru dežja bo organizator odpoved pravočasno sporočil staršem na telefon.

Udeležba je brezplačna, prijava otrok je zaradi organizacije aktivnosti obvezna: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN9MPBH5tabjowT4Q2gZWC_E818htiGvSmTHnJ7KHvkYC-6A/viewform?c=0&w=1

 

_________________________________

Garmin je sponzor Volkswagen Ljubljanskega maratona, imenski sponzor 10 km razdalje in sponzor projekta Priprave. Garmin je partner vaših odločitev. Garmin je z vami na teku na vsakem kilometru. #garminrunseries