O projektu

Uradne priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton

To je tvoje najljubše srečanje, ki ga že dolgo čakaš.
To je skupina prijateljev, ki te žene naprej in porine čez rob.
To je skupnost, ki s teboj slavi tvoje osebne zmage.
Tukaj ne gre samo za tek.
Tukaj gre za preobrazbo v boljšo osebnost.
To je tisto, kar iščeš.
Kot masaža, ki boli in ugaja obenem.
To je pričakovanje, ki vas vznemirja.
To je bolečina, ki vas dela močnejše.
Imaš to.
Ne boš sam. Tam bomo. Zate.
To je zabava, z resnim ritmom.
To so PRIPRAVE.

Platforma za združevanje aktivnih ljudi v duhu Volkswagen Ljubljanskega maratona, na športni in emocionalni ravni, s ciljem povezovanjem in ustvarjanjem navdušenja za tekače. Uradne tekaške priprave na največji tekaški spektakel v Sloveniji.

Na projekt PRIPRAVE 2018 na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton se lahko prijavite tukaj.

Največji tekaški spektakel v Sloveniji organizira uradne tekaške treninge na Volkswagen Ljubljanski maraton. Priprave so namenjene za začetnike kot tudi za izkušene rekreativne tekače, ki se želijo kvalitetno pripraviti na osrednjo tekaško preizkušnjo pri nas.

Z uradnimi pripravami pričnemo v mesecu aprilu, družimo se trikrat tedensko na različnih lokacijah po Sloveniji. Treningi potekajo pod vodstvom profesionalnih trenerjev in v organizaciji društva Timing Ljubljana, sicer organizatorja Ljubljanskega maratona.

*** PRIPRAVE 2018 potekajo od aprila do Volkswagen Ljubljanskega maratona. Kdor se prijavi na 7- mesečne Priprave, v paketu prejme tudi štartnino za Volkswagen 23. Ljubljanski maraton in štartno številko s svojim priimkom.

PRIJAVI SE NA ZIMSKE PRIPRAVE. Več informacij je T U K A J.

S projektom Priprave želimo združiti vse tekače po Sloveniji, že sedem mesecev pred dogodkom, vam ponuditi uradno in strokovno pripravo, vzbuditi dodatno motivacijo in vas povezati med seboj, tako bo Ljubljanski maraton živel s tekači mesece pred pokom štartne pištole.

V sklopu projekta Priprave, od januarja do oktobra organiziramo skupinske brezplačne teke, kjer se zberemo na Koseškem bajerju in skupaj v umirjenem ritmu in z dobro voljo nabiramo tekaške kilometre. Na te dogodke ste dobrodošli prav vsi, brez izjem in brez pogojev.

Koledar brezplačnih skupinskih tekov 2019