O projektu

Uradne priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton

To je tvoje najljubše srečanje, ki ga že dolgo čakaš.
To je skupina prijateljev, ki te žene naprej in porine čez rob.
To je skupnost, ki s teboj slavi tvoje osebne zmage.
Tukaj ne gre samo za tek.
Tukaj gre za preobrazbo v boljšo osebnost.
To je tisto, kar iščeš.
Kot masaža, ki boli in ugaja obenem.
To je pričakovanje, ki vas vznemirja.
To je bolečina, ki vas dela močnejše.
Imaš to.
Ne boš sam. Tam bomo. Zate.
To je zabava, z resnim ritmom.
To so PRIPRAVE.

Platforma za združevanje aktivnih ljudi v duhu Volkswagen Ljubljanskega maratona, na športni in emocionalni ravni, s ciljem povezovanjem in ustvarjanjem navdušenja za tekače. Uradne tekaške priprave na največji tekaški spektakel v Sloveniji.

Na projekt PRIPRAVE na Volkswagen Ljubljanski maraton se lahko prijavite tukaj.

PRIPRAVE 2018

To je bil projekt PRIPRAVE 2018.To je ljubezen! <3

Objavil/a Priprave LJMARATON dne Sreda, 24. oktober 2018

 

Največji tekaški spektakel v Sloveniji organizira uradne tekaške treninge na Volkswagen Ljubljanski maraton. Priprave so namenjene za popolne začetnike kot tudi za izkušene rekreativne tekače, ki se želijo kvalitetno pripraviti na osrednjo tekaško preizkušnjo pri nas. Letos dodajamo NOVOST, vpeljujemo skupino za maratonske treninge za 42 km razdaljo. Vsak, ki se je odločil premagati 42 km izziv, dobrodošel! Te treninge bo vodil trener Boris Fluher, na lokaciji Koseški bajer in Timotej Bečan, na lokaciji Domžale.

V vsakem primeru, pa se na začetku treningov pogovorimo skupaj s trenerji in ugotovimo skupaj katera težavnostna skupina bi bila za vas najbolj primerna. Seveda, med skupinami boste lahko mirno prehajali, glede na počutje in pripravljenost.

Z uradnimi pripravami pričnemo točno 1. aprila, družimo se trikrat tedensko na različnih lokacijah po Sloveniji. Treningi potekajo pod vodstvom izobraženega kadra, s Fakultete za šport oz. s pridobljenimi primernimi licencami.

*** PRIPRAVE potekajo od aprila do Volkswagen Ljubljanskega maratona. Kdor se prijavi na 7- mesečne Priprave, v paketu prejme tudi štartnino za Volkswagen 24. Ljubljanski maraton in štartno številko s svojim priimkom.

S projektom Priprave želimo združiti vse tekače po Sloveniji, že sedem mesecev pred dogodkom, vam ponuditi uradno in strokovno pripravo, vzbuditi dodatno motivacijo in vas povezati med seboj, tako bo Ljubljanski maraton živel s tekači mesece pred pokom štartne pištole.

V sklopu projekta Priprave, od januarja do oktobra organiziramo skupinske brezplačne teke, kjer se zberemo na Koseškem bajerju in skupaj v umirjenem ritmu in z dobro voljo nabiramo tekaške kilometre. Na te dogodke ste dobrodošli prav vsi, brez izjem in brez pogojev.

Koledar brezplačnih skupinskih tekov 2019