O projektu

Uradne priprave na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton

To je tvoje najljubše srečanje, ki ga že dolgo čakaš.
To je skupina prijateljev, ki te žene naprej in porine čez rob.
To je skupnost, ki s teboj slavi tvoje osebne zmage.
Tukaj ne gre samo za tek.
Tukaj gre za preobrazbo v boljšo osebnost.
To je tisto, kar iščeš.
Kot masaža, ki boli in ugaja obenem.
To je pričakovanje, ki vas vznemirja.
To je bolečina, ki vas dela močnejše.
Imaš to.
Ne boš sam. Tam bomo. Zate.
To je zabava, z resnim ritmom.
To so PRIPRAVE 2018.

Platforma za združevanje aktivnih ljudi v duhu Volkswagen Ljubljanskega maratona, na športni in emocionalni ravni, s ciljem povezovanjem in ustvarjanjem navdušenja za tekače. Uradne tekaške priprave na največji tekaški spektakel v Sloveniji.

Na projekt JESENSKE PRIPRAVE na Volkswagen 22. Ljubljanski maraton se lahko prijavite tukaj.

Največji tekaški spektakel v Sloveniji organizira uradne priprave na Volkswagen Ljubljanski maraton. Priprave so namenjene za začetnike kot tudi za izkušene rekreativne tekače, ki se želijo kvalitetno pripraviti na osrednjo tekaško preizkušnjo pri nas.

Z uradnimi pripravami smo pričeli v mesecu aprilu, družimo se trikrat tedensko na različnih lokacijah po Sloveniji. Treningi potekajo pod vodstvom profesionalnih trenerjev in v organizaciji društva Timing Ljubljana, sicer organizatorja Ljubljanskega maratona.

*** JESENSKE PRIPRAVE se potekajo od septembra do Volkswagen Ljubljanskega maratona. Kdor se prijavi na jesenske priprave že v mesecu avgustu, se lahko treningom pridruži takoj ko v celoti poravna vadnino za jesenske priprave, torej že v mesecu avgustu. Več informacij si lahko preberete T U K A J.

S projektom Priprave želimo združiti vse tekače po Sloveniji, že sedem mesecev pred dogodkom, vam ponuditi uradno in strokovno pripravo, vzbuditi dodatno motivacijo in vas povezati med seboj, tako bo Ljubljanski maraton živel s tekači mesece pred pokom štartne pištole.